Magisch behekst Prullenbos mét gratis vuurspektakel

De Laarnse heksengilde viert 20 jaar! En gezien Prullenbos de unieke eer heeft om zowel in Wetteren als Laarne gelegen te zijn (ja, echt waar!) laten we dit ook niet ongemerkt voorbijgaan….

Daarom laten we op 28 augustus Prullenbos beheksen & betoveren! Voor jonge heksjes en kleine tovenaars zijn er verschillende magische activiteiten vanaf 16u15 waarvoor je kan inschrijven (tegen betaling) en wanneer de avond stilaan valt, volgt er een groot & gratis vuurspektakel voor iedereen!

Verwacht je aan… Een magische namiddag boordevol bezweerde maar toch overheerlijke heksenhapjes en gebrouwde toverdranken met Spelen met Eten, sprookjesvertellingen in het bos door Mies Valies & haar team, ontvang het diploma van heks/tovenaar door een variatie van vervloekte opdrachten, bezemraces, betoverde heksendansen en nog zoveel meer,… Ontdek je superkracht door bovennatuurlijke knutselsessies, leer de toekomst voorspellen door tarotlezingen vanuit een uiterst mysterieuze caravan door niemand minder dan madame Soleil, verken een zotte zeepbelmolen die wel eens op magistrale & vurige wijze zou kunnen transformeren wanneer de nacht valt… En uiteraard ontbreken ook de grime en bijhorende kapsels niet om je innerlijke heks/tovenaar helemaal naar buiten te brengen!

Vanaf 20u15 is IEDEREEN welgekomen (zonder inschrijving!) voor een uiterst magisch, adembenemend muzikaal (EN GRATIS)  vuurspektakel met spectaculaire vuurmolen! Een spetterende vuurspuwende show mét een hele bijzondere en behekste verrassing die je op het einde van de vakantie niet mag missen. Helemaal gratis en toegankelijk voor alle leeftijden!

Pure magie! Prullenbos in vuur & vlam! Dat garanderen we héééélemaal!

Praktische info:

Kinderactiviteiten van 16u15 tot 20u15 (enkel via inschrijving)
Prijs: 16 euro per kind
Leeftijd: vanaf 4 jaar (ouders gratis)

Spetterend vuurspektakel om 20u15: Gratis & zonder inschrijving

Eten & drinken: Zowel aangepaste drankjes als eten de hele avond verkrijgbaar, in een heerlijk behekst jasje! Groot en klein zal het zeker smaken 😉

 

Volgende data

  • 28/08/2024 om 16:15
    Nog 95 beschikbaar

Andere evenementen

Ontbijt

Ontbijt

Playmobil zoektocht & workshop!

Playmobil zoektocht & workshop!

Tafelbarbecue

Tafelbarbecue