Herberg

Gezelligheid troef!

Onze herberg is dé plaats bij uitstek waar gezinnen, families en vrienden elkaar ont-moeten en een fijne tijd beleven. Elk seizoen heeft er zijn charme! Zo kan je na een winterwandeling uitblazen bij de knisperende open haard en tijdens de zomer kan je je in de zon nestelen op het grote terras met uitzicht op het weelderige groen en de uitgestrekte vijver.

Heerlijke snacks met een originele touch

Wie in onze originele drankenkaart duikt, merkt meteen waarom (ont)spannend genieten en gezelligheid onze trefwoorden zijn. Bovendien is onze herberg benoemd tot officiële Chouffeleir! Marcel en zijn vrienden zijn dan ook nooit ver weg 😉

Bekijk menukaart

Spe(e)lplezier

Onze speelvallei is met zijn heuveltjes werkelijk uniek in de regio en nodigt uit tot ravotten. Door de speeltuigen in natuurlijke elementen werd bewust voor speelnatuur gekozen om kinderen uit te dagen tot intenser & creatiever spelen. Zo werd in juni 2020 een compleet nieuw hindernissenparcours aangelegd over de volledige speelvallei. Bovendien kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven in het huisje van onze eekhoorn Nutz!

Mag het iets rustiger? De allerkleinsten kunnen zich amuseren in onze Plezandbak die naast het terras van de herberg is gelegen.

Speelzone

Het Prullenbosbos is erkend als ‘speelzone’!

Een wat? Speelzones zijn stukken bos of natuurgebied van enkele hectares groot waar jongeren tot 25 jaar vrij kunnen spelen!

Openingsuren

De herberg is elke zondag open van 9u tot 18u

Openingsuren schoolvakantie:
Zondag: 9u – 18u
Maandag: 12u – 18u
Dinsdag: 12u – 18u
Woensdag: 12u – 18u
Donderdag: 12u – 23u
Vrijdag: PRIVE
Zaterdag: PRIVE

Op feestdagen open op 11 juli, 21 juli, 15 augustus, 1 november & 11 november.

Zomerverlof van 22 juli tot en met 28 juli