Herberg

Gezelligheid troef!

Onze herberg is dé plaats bij uitstek waar gezinnen, families en vrienden elkaar ont-moeten en een fijne tijd beleven. Elk seizoen heeft er zijn charme! Zo kan je na een winterwandeling uitblazen bij de knisperende open haard en tijdens de zomer kan je je in de zon nestelen op het grote terras met uitzicht op het weelderige groen en de uitgestrekte vijver.

Heerlijke snacks met een originele touch

Wie in onze originele drankenkaart duikt, merkt meteen waarom (ont)spannend genieten en gezelligheid onze trefwoorden zijn. Bovendien is onze herberg benoemd tot officiële Chouffeleir! Marcel en zijn vrienden zijn dan ook nooit ver weg 😉

Bekijk menukaart

Spe(e)lplezier

Onze speelvallei is met zijn heuveltjes werkelijk uniek in de regio en nodigt uit tot ravotten. Door de speeltuigen in natuurlijke elementen werd bewust voor speelnatuur gekozen om kinderen uit te dagen tot intenser & creatiever spelen. Zo werd in juni 2020 een compleet nieuw hindernissenparcours aangelegd over de volledige speelvallei. Bovendien kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven in het huisje van onze eekhoorn Nutz!

Mag het iets rustiger? De allerkleinsten kunnen zich amuseren in onze Plezandbak die naast het terras van de herberg is gelegen.

Speelzone

Het Prullenbosbos is erkend als ‘speelzone’!

Een wat? Speelzones zijn stukken bos of natuurgebied van enkele hectares groot waar jongeren tot 25 jaar vrij kunnen spelen.
Ideaal dus voor  activiteiten van de jeugdbewegingen waarbij het interessant is om van de bospaden af te gaan en het avontuur op te zoeken.

Openingsuren

Vanaf 12 juli tot 31 augustus
Maandag van 11u tot 18u
Dinsdag van 11u tot 18u
Woensdag van 11u tot 18u
Donderdag van 11u tot 00.00u
Vrijdag & zaterdag: GESLOTEN = PRIVEFEEST
Zondag van 9u tot 18u
Vanaf 1 september tot 1 november zijn wij enkel open op zondag