Voor bedrijven

Ideale (event)locatie in het groen voor bedrijven!

Op zoek naar een unieke teambuildingslocatie, vergadering of workshop in het groen? Wil je een personeelsfeest in een bosrijke omgeving organiseren? Dan ben je bij het Prullenbos aan het juiste adres! Wij bieden ook een CORONAPROOF werkplek aan in deze tijden. Deze aanbieding kan je wat verder terugvinden.

Onze Boskabanne biedt met twee vergaderzalen en faciliteiten heel wat comfort om een inspirerende brainstorm of vergadering te organiseren. In het Prullenbos kom je los van de dagelijkse omgeving. Door de mogelijkheid om catering vanuit de herberg te laten verzorgen, kan je de hele dag zorgeloos genieten!

Natuur

Kom tot rust in ons idyllisch bos en bij onze feeërieke vijver.

Inspiratie

Loskomen van de dagelijkse (werk)omgeving.

Capaciteit

Vergader met 100 personen, of overnacht met 36.

Combi

Overnachten en vergaderen? Overnachten en teambuilding? Overnachten & feesten? Feesten en vergaderen? De mogelijkheden zijn eindeloos!

De Boskabanne is een unieke locatie om als team de comfortzone te verlaten en nieuwe ervaringen te beleven. We bieden je de bouwstenen aan om samen met collega’s in een inspirerend & groen kader tot positieve resultaten te komen.

Overnachten na een samenkomst in de Boskabanne is mogelijk met een groep tot 36 personen. Naast het huren van de locatie kan je eveneens bij ons terecht voor uitdagende groepsactiviteiten!

Offerte aanvragen

Business Boskabanne

Brochure

Teambuildings

Brochure

Personeelsfeest

Brochure

Coronaproof werkplek

Het thuiswerken even beu? Wil je je collega’s nog eens opnieuw samenbrengen &  samen vergaderen of werken? De Boskabanne is daarvoor de ideale locatie! Te midden van een groene omgeving kan je heel coronaproof aan het werk gaan en op tijd en stond een frisse neus halen 😉
We beschikken over 2 vergaderzalen. In de zaal op het gelijkvloers kunnen alle ramen & deuren open worden gezet naar het terras en kan je met 10 personen vergaderen op 1,5m afstand van elkaar. Bovendien is er ook een beamer en projectiescherm aanwezig om eventueel contact te maken met andere collega’s die er niet bij zijn.

Prijs: 250 euro per dag tot 10 personen met water, koffie en theebuffet inbegrepen.
Onze tweede vergaderzaal bevindt zich in de sous-sol. Daar kan je tot 20 personen samen vergaderen of werken op 1,5m afstand, met beamer en projectiescherm om eventueel contact te maken met andere collega’s die er niet bij zijn.
Prijs vanaf 11 personen: 25 euro per dag met water, koffie en theebuffet inbegrepen.
Optioneel: Warme lunch of broodjesbuffet (met soep) in de herberg tussen 12 en 15 euro per persoon.

Optioneel: Fruitmand

Ook overnachten is zeker mogelijk! We beschikken over 7 slaapkamers met elk een eigen badkamer. Dus ook hier kan de afstand en veiligheid worden gegarandeerd.
In het najaar zijn er nog heel wat vrije momenten dus ben je op zoek naar inspiratie of wil je veranderen van omgeving: twijfel niet en boek het geheel veilige Prullenbos 😉

Check beschikbaarheid

Overnachten na een samenkomst in de Boskabanne is mogelijk met een groep tot 36 personen. Naast het huren van de locatie kunt u eveneens bij ons terecht voor uitdagende groepsactiviteiten!

Offerte aanvragen

Downloads

Huisreglement

PDF - 859.56kB