Voor bedrijven

Ideale (event)locatie in het groen voor bedrijven!

Op zoek naar een unieke teambuildingslocatie, vergadering of workshop in het groen? Wil je een personeelsfeest in een bosrijke omgeving organiseren? Dan ben je in het Prullenbos aan het juiste adres!

Onze Boskabanne biedt met twee vergaderzalen en faciliteiten heel wat comfort om een inspirerende brainstorm of vergadering te organiseren. In het Prullenbos kom je los van de dagelijkse omgeving. Door de mogelijkheid om catering vanuit de herberg te laten verzorgen, kan je de hele dag zorgeloos genieten!

Natuur

Kom tot rust in ons idyllisch bos en bij onze feeërieke vijver.

Inspiratie

Loskomen van de dagelijkse (werk)omgeving.

Capaciteit

Vergader met 100 personen, of overnacht met 36.

Combi

Overnachten en vergaderen? Overnachten en teambuilding? Overnachten & feesten? Feesten en vergaderen? De mogelijkheden zijn eindeloos!

De Boskabanne is een unieke locatie om als team de comfortzone te verlaten en nieuwe ervaringen te beleven. We bieden je de bouwstenen aan om samen met collega’s in een inspirerend & groen kader tot positieve resultaten te komen.

Overnachten na een samenkomst in de Boskabanne is mogelijk met een groep tot 36 personen. Naast het huren van de locatie kan je eveneens bij ons terecht voor uitdagende groepsactiviteiten!

Offerte aanvragen

Business Boskabanne

Brochure

Teambuildings

Brochure

Personeelsfeest

Brochure

Check beschikbaarheid

Overnachten na een samenkomst in de Boskabanne is mogelijk met een groep tot 36 personen. Naast het huren van de locatie kunt u eveneens bij ons terecht voor uitdagende groepsactiviteiten!

Offerte aanvragen

Downloads

Huisreglement

PDF - 859.56kB