Voor bedrijven

Ideale (event)locatie in het groen voor bedrijven!

Op zoek naar een unieke teambuildingslocatie, vergadering of workshop in het groen? Wil je een personeelsfeest in een bosrijke omgeving organiseren? Dan ben je in het Prullenbos aan het juiste adres!

 

Check hiernaast ook zeker het filmpje! We waren als eventlocatie te zien op VTM 😉

De Boskabanne

Onze Boskabanne biedt met twee vergaderzalen en faciliteiten heel wat comfort om een inspirerende brainstorm of vergadering te organiseren. In het Prullenbos kom je los van de dagelijkse omgeving. Door de mogelijkheid om catering vanuit de herberg te laten verzorgen, kan je de hele dag zorgeloos genieten!

Natuur

Kom tot rust in ons idyllisch bos en bij onze feeërieke vijver.

Inspiratie

Loskomen van de dagelijkse (werk)omgeving.

Capaciteit

Vergader met 100 personen, of overnacht met 36.

Combi

Overnachten en vergaderen? Overnachten en teambuilding? Overnachten & feesten? Feesten en vergaderen? De mogelijkheden zijn eindeloos!

De Boskabanne is een unieke locatie om als team de comfortzone te verlaten en nieuwe ervaringen te beleven. We bieden je de bouwstenen aan om samen met collega’s in een inspirerend & groen kader tot positieve resultaten te komen.

Overnachten na een samenkomst in de Boskabanne is mogelijk met een groep tot 36 personen. Naast het huren van de locatie kan je eveneens bij ons terecht voor uitdagende groepsactiviteiten!

Offerte/Boeking aanvragen

Business Boskabanne

Brochure

Teambuildings

Brochure

Personeelsfeest

Brochure

Check beschikbaarheid Boskabanne

Op zoek naar de perfectie vergaderplek? Eventueel in combinatie met een teamactiviteit? Of zoek je naar een plek om een tweedaagse voor je team te organiseren? De Boskabanne biedt het allemaal! Er zijn vergaderingen mogelijk tot 100 personen  en je kan aansluitend overnachten met een groep tot 36 personen. Wij kunnen ook de catering en activiteiten verzorgen zodat je dé perfecte teamactiviteit kan aanbieden aan je gasten.
In de agenda hiernaast kan je de beschikbaarheid van de Boskabanne terugvinden.

Ben je op zoek naar een plek om een leuke activiteit te organiseren met of vooraf een lekkere lunch of diner? Dan kan je ook terecht in onze herberg!
Daar bieden we zowel uitdagende groepsactiviteiten als vezorgde catering aan voor groepen tot 220 personen.
Hieronder kan je vrije data van onze herberg terugvinden.

Offerte aanvragen

Beschikbaarheid Herberg

21 juni tussen 8u en 16u (ook Boskabanne nog beschikbaar)

24 en 25 juni (ook Boskabanne nog beschikbaar)

Voor beschikbaarheden vanaf juli kan je gerust een mailtje sturen naar info@prullenbos.be

Zij gingen je voor:

Downloads

Huisreglement

PDF - 2.19MB

Keukenmateriaal

PDF - 1.30MB

Kamerindeling

PDF - 3.18MB

Teambuildings - Partners

Wij bieden een ruim aanbod aan teambuilding activiteiten in samenwerking met onze vaste partners.

  • Bounce-it heeft diverse activiteiten in het aanbod en onderscheidt zich van anderen door activiteiten naar een nog hoger niveau te tillen. Zo hebben ze een Outdoor escape game maar ook archery, bubble football, olympic teamchallenge in hun gamma… Ze zorgen gegarandeerd voor een fantastische teamdag!
  • Fou de Boules verhuurt mobiele entertainment activiteiten zoals pop up pétanquebanen, ping pong met een twist of zelfs een reeks thema-caravans voor events & teambuilding. Voeg een vleugje Zuid-Frankrijk toe aan jouw event met deze laagdrempelige, decoratieve games vol nostalgie, of pimp je eigen teambuilding met een tornooi vol nostalgie, apéro & fun.
  • Als je op zoek bent naar een actievere teambuilding dan is Action Maker een uitstekende keuze! Ze bieden de sportieve en uitdagende activiteiten aan zoals schermen, bijlwerpen, highland games,…Ideaal om de Schot in je team eens helemaal los te laten!
  • De Muzieksommelier biedt een originele teambuilding aan waarbij je elkaar beter leert kennen in een andere context aan de hand van een trombone workshop. Plezier & lachsalvo’s gegarandeerd!
  • V-Formation heeft een team vol enthousiaste Professional Fun providers die de extra mile gaan om jou een teambuilding aan te bieden vol fun en groepsdynamiek.

Annulatievoorwaarden

 Meer dan 3 maand: geen annuleringskosten, voorschot wordt ingehouden.
 Tussen 3 maand en 1 maand en 3 weken : 50% van de offerte wordt aangerekend
 Minder dan 1 maand & 3 weken vooraf: De standaardtarieven worden aangerekend

Wat in geval van absolute overmacht zowel voor de klant als voor de zaakvoerder ? (bv pandemie): Feest wordt kosteloos verplaatst naar een nieuwe datum.
Bij definitieve annulatie zonder verplaatsing: 300 euro wordt ingehouden als administratieve kost.