Over ons

Natuur en nostalgie

Het Prullenbos ligt bezielers/eigenaars Nele en Koenraad al lang nauw aan het hart. Nele woonde als kind vlakbij dit pittoreske bos en kwam er graag spelen, fietsen en ijsjes smullen in de toenmalige jachthut. Vanuit haar kamer hoorde zij dikwijls de oude leeuw brullen die er in het kleine dierenpark verbleef. De jachthut en de leeuw zijn verdwenen, maar de passie van Nele voor dit stukje natuur werd opnieuw aangewakkerd door terug in deze buurt te komen wonen. Heel toevallig ontdekten Nele en Koenraad dat het Prullenbos te koop stond. Om te vermijden dat hun geliefde plekje natuur zou verdwijnen, beslisten ze om het zelf aan te kopen.

EN VERDER...

Omdat het Prullenbos altijd al een pleisterplaats was voor fietsers, wandelaars, vissers, ruiters en de jeugdbeweging, kregen de nieuwe eigenaars voortdurend de vraag om het Prullenbos nieuw leven in te blazen. Al gauw werden er plannen gesmeed om van het Prullenbos meer te maken dan zomaar een bos-met-vijver, het moest een gezellige ontmoetingsplaats worden waar je kan ontspannen of het avontuur kan opzoeken in de natuur.

Shana en Robin

Robin en Shana werden jaren geleden verliefd op het Prullenbos. Niet toevallig sloeg daar de vonk over in de zomer van 2015 aan het kampvuur van Camping Prullenbos na een lange vriendschap. Sindsdien doet de locatie meer dan ooit hun harten sneller slaan.
Hun ondernemersdrang, jong enthousiasme, drive en motivatie zorgden ervoor dat ze besloten om in januari 2019 de sprong te wagen als nieuwe uitbaters.

Samen met het fantastische en dynamische Prullenbosteam staan Shana en Robin klaar om u momenten vol geluk te bezorgen.

Award 2024

In mei 2024 werd Prullenbos verkozen tot ‘Horecazaak van het jaar’.

We willen iedereen nadrukkelijk bedanken voor alle steun en de nominatie!
We zijn ontzettend dankbaar voor deze erkenning en het geeft ons en ons fantastische team nog een extra boost om verder te gaan op hetzelfde elan met nog meer goesting en tonnen energie.